skip to Main Content

Gezond eten in Rotterdam.

LouLou’s Healthy Kitchen is een huiskamer in Rotterdam waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. LouLou’s Healthy kitchen in Rotterdam is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een heerlijk kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte LouLou’s Healthy Kitchen beleving.

Dagverse, eerlijke producten.

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme broodjes komen uit de oven terwijl er een overheerlijke gezonde smoothies wordt bereid. Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen.

Neem de producten van LouLou’s Healthy Kitchen ook mee naar huis. In onze vitrine vind je producten zoals Gember shotjes, Healthy bowls, vers belegde broodjes, koekjes, chocolade en onze overheerlijke koffie. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

Back To Top
Online Bestellen